Опції зарахування

Спеціальність:  H2 "Тваринництво" (204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва). ОС: PhD; Магістр. Семестр: . ECTS: 5.
Автор: Угнівенко Анатолій Миколайович, професор кафедри технологій у тваринництві.
Анотація: Дисципліна вивчає вимоги до виробництва якісної і безпечної продукції скотарства, установлює технічні норми і правила до гігієни її отримання. 

Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання