Опції зарахування

Спеціальність: 073 Менеджмент (Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 6.
Автори: Гаврилюк Віталій Петрович - доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту; Дєліні Марина Миколаївна - доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.
Анотація: Метою викладання дисципліни є формування у майбутніх фахівців комплексу теоретичних знань і практичних навичок щодо індивідуальної та групової поведінки в сучасних організаціях. Головними завданнями вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів з питань: концептуальних основ організаційної поведінки; теорій та моделей організаційної поведінки; розуміння детермінантів індивідуальної поведінки; управління співвідношенням мотивацією і винагородою; аналізування індивідуальної та групової поведінки; вивчення процесів групової динаміки та командоутворення; організаційного феномену влади та повноважень; управління емоційною поведінкою працівників; управління організаційною поведінкою у глобальному середовищі.

Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.