Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Спеціальна дисципліна, яка вивчає загальні технології переробки зернової та плодоовочевої сировини з метою отримання макаронних, екструдованих продуктів, рослинних аналогів м'яса, рослинного молока, хлібо-булочних виробів збагачених різноманітними добавками, консервованих продуктів дієтичного та діабетичного призначення. Другий модуль дисципліни присвячено впровадженню технологій переробки та просування нових продуктів на ринок за рахунок удосконалення асортименту товарів, пристосування його до потреб споживачів та нових технічних, екологічних, естетичних і інших вимог. Робоча програма
- Викладач: Гунько Сергій Миколайович
- Асистент: Андрусик Юрій Юрійович
- Асистент: Завадська Оксана Володимирівна
- Асистент: Мокрієнко Володимир Анатолійович