Опції зарахування

Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30, Практичні - 30, Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен
Анотація: Спеціальна дисципліна, яка вивчає загальні технології переробки зернової та плодоовочевої сировини з метою отримання макаронних, круп’яних, екструдованих продуктів, хлібо-булочних виробів збагачених різноманітними добавками, нектарів та соків із м’якоттю, желе, повидла і гігієнічних слабоалкогольних напоїв, типу сидр та пері. Другий модуль дисципліни присвячено впровадженню технологій переробки та просування нових продуктів на ринок за рахунок удосконалення асортименту товарів, пристосування його до потреб споживачів та нових технічних, екологічних, естетичних і інших вимог.

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2018
Автори курсу: Гунько Сергій Миколайович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.