Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОC: Бакалавр. Семестр: 2 (2-3). ЄКТС: 4 (8).
Автор: Трокоз Віктор Олександрович - д. с-г. н., професор 
Журенко Олена Василівна -  д. вет. н., професор, завідувач кафедри фізіології хребетних і фармакології;

Фізіологія сільськогосподарських тварин (від грец. φύσις – природа і λόγος – знання) – фундаментальна біологічна наука, яка вивчає процеси життєдіяльності цілісного організму тварини і окремих його частин: клітин, субклітинних структур, тканин, органів, функціональних систем, їх взаємозв’язок і взаємодію організму як єдиного цілого із зовнішнім середовищем. Фізіологія розкриває механізми здійснення функцій живого організму, їхню регуляцію та зв'язок між собою, пристосування до зовнішнього середовища, походження й становлення в процесі еволюції й індивідуального розвитку особини.

Рік останньої атестації: 2018
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2