Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Спеціалізоване м'ясне скотарство). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Автор: Антонюк Тетяна Андріївна, доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса.
Анотація: Дисципліна вивчає питання одержання високоякісної м’ясної сировини, організації реалізації тварин на м'ясопереробні підприємства за існуючими системами, засвоєння ефективних методів зберігання м’яса, раціонального його використання при переробці, одержання та первинної обробки продуктів забою тварин з максимальним виходом корисної частини.

Рік останньої атестації: 2019
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання