Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 20. Практичні - 20. Самостійна робота - 110. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Навчальна компонента «Технологія рибного борошна» розкриває теоретичні основи та практичні аспекти виробництва рибного борошна – цінного білкового кормового продукту, що отримується в результаті переробки риби та відходів рибного господарства. У межах курсу вивчаються хімічний склад і поживна цінність сировини для рибного борошна; технологічні схеми виробництва (варіння, пресування, сушіння, подрібнення); технічні засоби і обладнання, що використовуються на різних етапах переробки; санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва та зберігання готової продукції; особливості виробництва борошна з різних видів водних біоресурсів (дрібна риба, відходи філеювання, морські безхребетні тощо).
Покликання на силабус Робоча програма

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Пилипчук Оксана Станіславівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання