Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва (Збереження та використання племінних ресурсів тваринництва). ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 3.
Автори: Себа Микола Васильович - доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин; Хоменко Марина Олександрівна - асистент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин.
Анотація: У курсі розглядаються  теоретичні і практичні питання з відтворення тварин, трансплантації ембріонів, клітинній та генній інженерії репродуктивних клітин самиць,  наукові основи розповсюдження генетично цінних тварин та отримання біологічно активних речовин від трансгенних тварин.

Рік останньої атестації: 2019
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Колір тла

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту