Спеціальність: 204 Технології виробництва і
переробки продукції тваринництва (Збереження та використання
племінних ресурсів тваринництва).
ОС: Магістр.
Семестр: 3.
ECTS: 3.
Автори: Себа Микола Васильович
- доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин;
Хоменко Марина Олександрівна -
асистент кафедри генетики, розведення та біотехнології
тварин.
Анотація: У курсі
розглядаються теоретичні і практичні питання з
відтворення тварин, трансплантації ембріонів, клітинній та генній
інженерії репродуктивних клітин самиць, наукові основи
розповсюдження генетично цінних тварин та отримання біологічно
активних речовин від трансгенних тварин.
- Викладач: Себа Микола Васильович
- Викладач: Хоменко Марина Олександрівна
Рік останньої атестації: 2019