Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Технології продуктивного використання потенціалу бджолиної сім’ї). ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Анотація: Передбачено вивчення технологічного обладнання у бджільництві, його рризначення та особливості використання;  основ механізації, автоматизації та програмного забезпечення технологічних процесів виробництва продуктів бджільництва.

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Адамчук Леонора Олександрівна
Доступ для гостя
Доступ для гостя
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання