Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 3.
Автор: Лихач Анна Василівна - професор кафедри біології тварин.
Анотація: Метою курсу є формування теоретичних та практичних знань щодо біологічних (фізіологічних, біохімічних, генетичних, тощо) основ формування та сучасних методів підвищення продуктивності тварин.

РОБОЧА ПРОГРАМА

Силабус з дисципліни

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2