Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 7.
Розподіл годин:
6 семестр: Лекції - 30; Практичні - 45; Самостійна робота - 45. Підсумковий контроль: Залік. Навчальна практика - 30 год.
7 семестр: Лекції - 15; Практичні - 30; Самостійна робота - 75. Курсова робота. Підсумковий контроль: Екзамен.
Підсумковий контроль: Екзамен
Анотація: Курс формує у студентів всебічні знання (компетентності) культури винограду. Розпочинаючи від історії виноградарства й виноробства у світі й закінчуючи найсучаснішими досягненнями у технологіях виробництва садивного матеріалу та ягід винограду. Отримані теоретичні знання та практичні навички допоможуть здобувачам успішно вирощувати садивний матеріал та управляти комерційними насадженнями столового й технічного винограду. Особливий акцент у курсі на особливостях вирощування у зоні північного виноградарства (Лісостеп, Полісся) України.
Рік останньої атестації: 2022
Автор курсу: Андрусик Юрій Юрійович - доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка.
- Викладач: Андрусик Галина Сергіївна
- Викладач: Андрусик Юрій Юрійович
- Викладач: Оніщенко В’ячеслав Григорович