Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 5,5 (11).
Розподіл годин: Лекції - 20. Лабораторні - 40. Самостійна робота -105. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курсом передбачено вивчення будови, принципу роботи та проектування технологічного обладнання для підвищення ефективності його використання на переробних підприємствах при досягненні високої якості продукції, скорочення витрат енергії, сировини і затрат ручної праці.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2020
Автори курсу: Сарана Віктор Володимирович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання