Ризик-менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі
Зараз ви переглядаєте цей курс як Гість.
Section outline
-
Висвітлено основні положення з теорії ризик-менеджменту, розглянута класифікація та показники ризику в готельно-ресторанному бізнесі; визначені основні методи виявлення та оцінки ризиків, можливі способи мінімізації ризиків та як результат оцінки ризиків на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу розглянуто складання їх стратегії і тактики поводження із ризиками.
Діяльностей: 19 -
Розглядається комплексна методика оцінювання ризиків з урахуванням специфіки підприємств готельно-ресторанного господарства та особливостей прояву чинників, що впливають на ризики. Системний підхід оцінки ризиків, дає можливість підприємству забезпечити збалансовану та економічну ефективність відповідно до обраної стратегії розвитку. Визначаються інструменти реалізації ризик-орієнтованого підходу до стратегічного управління на підприємствах ГРБ.
Діяльностей: 24
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла