Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 4.
Викладач: Гопкало Лариса Михайлівна - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Курс «Сервісологія» відноситься до циклу компонентів ОПП «Готельно-ресторанний бізнес». Метою курсу формування теоретичних професійних знань і практичних навичок з ведення сервісної діяльності. В основу вивчення курсу покладено принцип бачення умов організації сервісної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі. Серед основних розділів курсу сутність базових понять і термінів кожної
теми змістовних модулів, класифікація потреб людини, типологію споживача і підходи до них в процесі сервісної діяльності; особливості ринку сервісних послуг; особливості впливу культури сервісу на концепцію готельно-ресторанного бізнесу, його стратегію і тактику на ринку готельно-ресторанних послуг.
П23
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.