Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 3. Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 15. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Тут напишіть в один абзац анотацію своєї дисципліни.

Покликання на силабус Силабус

Автори курсу: Михнюк Сергій Вікторович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання