Структура за темами

  • Загальна інформація

    Шановні панове студенти!

          Представлений до Вашої уваги курс дистанційного навчання надає можливість самостійно отримати теоретичні знання з тактичної та тактико-спціальної підготовки.

        Цільовою настановою зазначеного курсу є навчити громадян, які проходять військову підготовку, основам теорії і  практики підготовки та застосування підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України в сучасному загальновійськовому бою, під час дій у стабілізаційних, специфічних діях військ та у спеціальній операції, при розташуванні на місці та при пересуванні; формувати у них практичні та організаторські навички для успішного виконання бойових завдань; розвивати у тих, хто навчається, ініціативу, самостійність і тактичне мислення щодо творчого застосовування основних положень бойових статутів при організації і веденні бою та інших форм тактичних дій.

           В результаті вивчення курсу громадяни повинні знати:

    1. Основні положення Воєнної доктрини України, структуру Збройних Сил України, основи сучасного загальновійськового бою та інших форм тактичних дій, засоби і способи збройної боротьби.

    2. Організацію, озброєння і бойову техніку механізованих підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України, їх призначення, завдання, бойові і тактичні можливості та основні принципи бойового застосування.

    3. Організацію, озброєння, бойову техніку, бойові і тактичні можливості і тактику дій підрозділів сухопутних військ  армій провідних держав світу до батальйону включно.

    4. Зміст роботи командира механізованого відділення, взводу з підготовки, ведення бою та інших форм тактичних дій і управління підрозділами в умовах постійної зміни бойової обстановки.

    5. Загальні положення щодо дій підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України під час їх участі у стабілізаційних, специфічних діях військ, спеціальній операції та в міжнародних миротворчих операціях.

    6. Основи всебічного забезпечення взводу у сучасному загальновійськовому бою та інших формах тактичних дій.

    7. Організацію і методику проведення тактико-стройових, тактичних занять з підрозділом.

    З проблемних питань під час вивчення курсу звертатись:

    (067)548-16-65

    mihailkuriepin@gmail.com

  • І семестр

    Області тексту та медіа: 3 Файли: 21 Сторінки: 12 Тести: 2
  • ІІ семестр

    Області тексту та медіа: 3 Файли: 13 Гіперпосилання: 7 Сторінки: 8 Уроки: 2 Теки: 4 Тест: 1
  • IV семестр

    Файли: 9 Області тексту та медіа: 15 Теки: 4 Гіперпосилання: 13 Тест: 1
  • Модуль 1.1. “Статути Збройних Сил України та їх практичне застосування (у т.ч. стройова підготовка)” (І семестр)

    Файли: 7 Тест: 1
  • Модуль 4.1. “Управління повсякденною діяльністю підрозділів”

    Області тексту та медіа: 12 Файли: 7 Тест: 1