Структура за темами

  • Загальне

  • Модуль 1 Конституційне право України - провідна галузь в системі національного права

    В цьому модулі будуть розглянуті такі питання: Поняття та предмет конституційного права України; Історія розвитку Конституції України; Теоретичні основи Конституції України; Загальні засади конституційного ладу України.

    Результат - модульна контрольна робота №1

    Уроки: 4 Файли: 8 Завдання: 4 Тести: 5
  • Модуль 2 Конституційні права, свободи та обов'язки людини і громадянина в Україні

    В процесі вивчення та опрацювання даного модулю, будуть вивчатися такі питання: правовий статус людини і громадянина; громадянські (особисті) та політичні права і свободи; соціально-економічні та культурні права; Вибори як форма народовладдя; Референдум.

    Результат - модульна контрольна робота №2

    URL (веб-посилання): 1 Уроки: 5 Файли: 9 Завдання: 7 Тести: 6
  • Модуль ІІІ Основи організації державної влади

    При вивчені модулю ІІІ, будуть опрацьовані такі питання: конституційно-правовий інститут державної влади україни, конституційні засади побудови і діяльності органів державної влади україни, механізм розподілу державної влади, система стримувань і противаг, джерела державної влади, норми державної влади.

    Уроки: 3 Завдання: 6
  • Модуль ІV Органи виконавчої влади

    При вивчені даного модулю, будуть опрацьовані такі питання: поняття і сутність виконавчої влади, загальна характеристика конституційно-правового статусу органів виконавчої влади, поняття та ознаки судової влади, її основні функції, конституційно-правовий статус Конституційного Суду  України, порядок його формування, склад, поняття і сутність місцевого самоврядування.

    Уроки: 4 Завдання: 5 Тести: 3