Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: PhD. Семестр: 3. ЄКТС: 6.
Викладач: Сичов Михайло Юрійович - професор кафедри годівлі тварин та технології кормів імені П. Д. Пшеничного.
Анотація: Головне завдання вивчення дисципліни – надати майбутнім фахівцям необхідний комплекс знань з планування дослідів, узагальнення та аналізу їх результатів, формулювання відповідних висновків, впровадження результатів досліджень у виробництво та оформлення наукової роботи, порядку присудження наукових ступенів та вимог до дисертаційної роботи, а також пізнавальної зацікавленості до наукових досліджень та розвиток здібностей і творчої активності.

П23

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла