Спеціальність: 204 Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва.
ОС: Магістр.
Семестр: 3.
ЄКТС: 4.
Автор: Сичов М.Ю., професор кафедри годівлі тварин та технології кормів імені П.Д. Пшеничного.
Анотація: Дисципліна надає майбутнім фахівцям необхідний комплекс знань з узагальнення та аналізу наукових результатів, формулювання відповідних висновків та оформлення наукової роботи, а також формування пізнавальної зацікавленості до наукових досліджень та розвиток здібностей і творчої активності студентів. Підготовлює до публічних виступів та дискусій.
Автор: Сичов М.Ю., професор кафедри годівлі тварин та технології кормів імені П.Д. Пшеничного.
Анотація: Дисципліна надає майбутнім фахівцям необхідний комплекс знань з узагальнення та аналізу наукових результатів, формулювання відповідних висновків та оформлення наукової роботи, а також формування пізнавальної зацікавленості до наукових досліджень та розвиток здібностей і творчої активності студентів. Підготовлює до публічних виступів та дискусій.
- Викладач: Коробань Марина Петрівна
- Викладач: Сичов Михайло Юрійович