Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Автор: Сичов М.Ю., професор кафедри годівлі тварин та технології кормів імені П.Д. Пшеничного.
Анотація: Дисципліна надає майбутнім фахівцям необхідний комплекс знань з узагальнення та аналізу наукових результатів, формулювання відповідних висновків та оформлення наукової роботи, а також формування пізнавальної зацікавленості до наукових досліджень та розвиток здібностей і творчої активності студентів. Підготовлює до публічних виступів та дискусій.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Колір тла

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту