Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів поглиблених знань про інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі та оволодіння практичними навичками з організації і управління ними. Студенти повинні вміти визначати найбільш перспективні інноваційні технології для розвитку туристичної галузі певної території в цілому та локальних об’єктів готельно-ресторанного бізнесу зокрема. Набуття студентами компетенцій для ведення eфективного мeнеджменту, зокрема вибір інноваційних технологій для підприємства готельно-ресторанного бізнесу, oрганізація господарсько-управлінських процесів, спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Стретович Олександр Анатолійович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання