Опції зарахування

Спеціальність: 017 Фізична культура і спорт. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.
Лектор: Слободянюк Наталія Михайлівна, кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Викладач: Антонів Артем Дмитрович, асистент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Дисципліна "Основи раціонального харчування в системі спортивної підготовки та рухової активності людини" розглядає важливість збалансованого, правильного харчування для підтримки фізичної активності та досягнення спортивних результатів. Студенти отримують знання про необхідність правильного харчування в залежності від виду спорту, інтенсивності тренувань та інших чинників.
Дисципліна спрямована на підготовку фахівців з харчування, дієтологів та тренерів, які працюють у сфері спорту та фізичної активності. Вона допомагає розуміти важливість правильного харчування для оптимізації фізичної підготовки та забезпечення ефективності тренувань і спортивних змагань.
П24
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла