Опції зарахування

Спеціальність: 101 Екологія. ОС: Бакалавр (Зао). Семестр: 1-2. ECTS: 2.
Викладач: Сербенюк Ганна Анатоліївна - старший викладач кафедри екології агросфери та екологічного контролю.
Анотація: Курс «Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів» розглядає теоретичні і практичні аспекти питань безпеки і якості продовольчої сировини і харчових продуктів. Безпечність харчових продуктів формується починаючи зі стадії сільського господарського виробництва, промислової переробки, зберігання, пакування, а завершується на стадії маркування та дотримання умов зберігання готової продцукції.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання