Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Автори: Грищенко Наталія Петрівна - доктор с.-г. наук, професор, Гетя Андрій Анатолійович - доктор с.-г. наук, професор, Зламанюк Людмила Михайлівна - кандидат с.-г. наук, доцент, Грищенко Сергій Миколайович - кандидат с.-г. наук, доцент.
Анотація: Стале тваринництво є актуальною та важливою дисципліною у формуванні висококваліфікованих фахівців галузі тваринництва. Під час вивчення дисципліни студенти ознайомляться із концепцією використання наявних ресурсів у виробництві продукції тваринництва на основі обґрунтованості технологічних рішень з позицій ресурсозбереження, благополуччя тварин та непорушності екологічної системи прилеглих територій до виробничих об’єктів. Отримані знання та навички дозволять фахівцеві використовувати на практиці технології сталого тваринництва та аналізувати причинно-наслідкові зв’язки впровадження їх у виробництво.

П24

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання