Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: PhD. Семестр: 3. ECTS: 5.
Автори: Себа Микола Васильович - доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин; Хоменко Марина Олександрівна - асистент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин.
Анотація: У курсі розглядаються основні біотехнологічні методи в тваринництві, теоретичні і практичні основи трансплантації ембріонів, методи створення трансгенних тварин та химер, практичне застосування та методи клонування тварин.
Рік останньої атестації: 2021
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла