Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 3.
Викладач: Менчинська Аліна Анатоліївна, к.т.н., старший викладач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою курсу підготувати майбутніх фахівців до самостійної ефективної професійної діяльності, навчити проводити розрахунки основної сировини, допоміжних матеріалів і готової продукції; застосовувати знання в умовах проведення та оптимізації виробничих процесів; приймати раціональні технологічні рішення; аналізувати виробничі ситуації.
Протокол №3 від 23.11.2020.
Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла