Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 3.
Лектор: Крижова Юлія Петрівна, к.т.н., доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Викладач: Крижова Юлія Петрівна , к.т.н., доцент кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів.
Анотація. У курсі розглядаються питання правильного ведення виробничого обліку та звітності сировини, напівфабрикатів та готової продукції; застосування норм витрат сировини та допоміжних матеріалів в умовах конкретного виробництва; виконання технологічних розрахунків; вміння користуватися затвердженими в промисловості нормативами для оформлення облікової, звітної та технологічної документації.
Протокол №3 від 23.11.2020.

СИЛАБУС

Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла