Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м’яса). ОС: Бакалавр. Семестр: 7 (5-8). ECTS: 3 (13).
Лектор:
 Штонда Оксана Анатоліївна, к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Анотація:
Метою вивчення дисципліни «Технологія галузі» третьої частини є формування у студентів системи знань щодо видів і властивостей сировини, яка використовується в м’ясній промисловості, основних технологічних процесів виробництва ковбасних виробів . Знання дисципліни дають майбутнім фахівцям можливість організовувати виробництво, науково обґрунтовувати рецептури ковбасних виробів і вдосконалювати технологічні процеси з метою отримання високоякісної продукції.
Протокол №4 від 27.11.2020.


Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла