Опції зарахування

Спеціальність: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа); J3 Туризм та рекреація (Міжнародний туризм). ОС: Магістр. Семестр: 2; 3. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Ефективне управління персоналом туристичних організацій, готелів і ресторанів, в т.ч. на міжнародному рівні передбачає знання специфіки HR-менеджменту. Сучасний фахівець туристичної та готельно-ресторанної сфери має володіти комплексом теоретичних знань про сутність управління людськими ресурсами туристичних організацій, готелів і ресторанів і практичних умінь щодо розробки та здійснення на міжнародному рівні кадрової політики в туристичних організаціях, готелях і ресторанах, добору та розміщення персоналу, його оцінювання і навчання.
Покликання на силабус Робоча програма

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання