Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30; Практичні - 30; Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Сфера гостинності, через відповідні механізми активізації діяльності й через впровадження в управлінську практику принципів і методів стратегічного маркетингу, може забезпечити умови для досягнення виробничо-економічної стабільності, активізації інвестиційних потоків, підвищення ефективності використання інвестицій і формування реальних передумов для поступального росту та якісного вдосконалення соціально-економічних процесів в бізнесі.
Силабус
- Викладач: Мосіюк Стефанія Іванівна
Рік останньої атестації: 2024