Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 3.
Автори: Зазимко Оксана Володимирівна – доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства; Похиленко Геннадій Миколайович - старший викладач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства.
Анотація: Курс містить основні відомості про будову та властивості металів та металевих сплавів і зв'язок між будовою та властивостями матеріалів, інформацію про будову, властивості та призначення металів та їх сплавів; основи теорії термічної обробки вуглецевих і легованих сталей, технології їх термічної та хіміко-термічної обробки, а також конкретних деталей машин та апаратів для харчової промисловості та інженерії; вивчення будови, властивостей та призначення неметалевих конструкційних матеріалів.
Доступ: закритий.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла