Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Викладач:  Кудінова Ірина Петрівна - канд. екон наук, доцент, доцент  кафедри готельно-ресторанної справи та туризму
                   Тривайло Андрій Юрійович – канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Метою дисципліни є формування теоретичних знань та практичних навичок з бізнес-планування як елементу управління оселями сільського зеленого туризму. Дисципліна «Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму» передбачає теоретичну та практичну підготовку студентів з вирішення наступних завдань: визначення сутності, цілей та завдань розробки бізнес-плану розвитку сільських зелених садиб в територіальних громадах, зокрема формування комплексного туристичного продукту в сегменті сільського зеленого туризму згідно територіальної специфіки; володіння методикою розробки окремих розділів бізнес-плану; обґрунтування доцільності й обов’язковості використання бізнес-планів як надійного фінансово- економічного інструменту розвитку й підвищення ефективності функціонування сільських зелених садиб.
П24

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла