Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 15. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Пропонована дисципліна сприятиме формуванню у студентів ґрунтовних знань основних положень Конституції України, також загальних положень Кодексу законів про працю, Сімейного кодексу, Кримінального кодексу України та інших. Дана навчальна дисципліна сприятиме усвідомленню студентами процесу формування загальнолюдських державно-прaвових цінностей.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Авраменко Світлана Михайлівна; Мельник Анна Романівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання