ОРГАНІЗАЦІЯ
РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 3-4. ЄКТС: 8.
Автор: Гопкало Лариса Михайлівна –
к.е.н. доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу.
Анотація: Дисципліна сприяє забезпечує наступні
освітні компетенції, знання та уміння: набуття теоретичних і практичних знань
щодо концепції закладів ресторанного господарства;
принципів моделювання процесів виробництва та обслуговування у закладах
ресторанного господарства різних типів; стандартів процесу обслуговування
споживачів; принципів складання виробничої програми, плану-меню, планового меню
закладу ресторанного господарства та окремих виробничих цехів; вміння
організовувати ефективну роботу складського господарства, забезпечувати раціональний
технологічний процес виробництва та реалізації продукції у закладах
ресторанного господарства; вміння здійснювати інжиніринг та реінжиніринг меню,
карти вин, напоїв; вміння організовувати обслуговування різних контингентів
споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів.
- Викладач: Гопкало Лариса Михайлівна