Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 3.
Розподіл годин: Лекції - 16. Лабораторні - 44. Самостійна робота - 30. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Освітня компонента "Технологія продукції ресторанного господарства" охоплює теоретичні та практичні основи організації виробництва страв і кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Вивчаються технологічні процеси приготування продукції різних кухонь світу, сучасні методи обробки сировини, способи збереження якості готових страв, вимоги до безпеки харчування, санітарії та гігієни. Особлива увага приділяється інноваційним технологіям у харчовій промисловості, стандартизації, калькуляції та естетиці оформлення страв. Дисципліна формує у здобувачів фахові компетентності, необхідні для ефективної роботи у сфері ресторанного бізнесу.
Покликання на силабус Робоча програма

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання

Text Alignment Text Alignment