Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; 207 Водні біоресурси та аквакультура. ОС: Бакалавр. Семестр: 4; 6. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 15. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: Курс дозволить виробити правове мислення та культурний стиль правомірної поведінки, в тому числі в спілкуванні, як у повсякденному житті так і в різних суспільних відносинах, підвищити рівень правової обізнаності та утвердити правильне розуміння своїх прав, обов’язків і захисту інтересів.
Робоча програма 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Робоча програма  207 Водні біоресурси та аквакультура

Рік останньої атестації: 2025
Автори курсу: Попова Олена Вікторівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання