Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ЄКТС: 3.
Автори: Вдовенко Н.М., завідувач кафедри глобальної економіки, доктор економічних наук, професор, Заслужений працівник сільського господарства України; Павленко М.М., асистент кафедри глобальної економіки.
Анотація: У курсі розглядаються питання економіки різних галузей тваринництва; проблеми економічної ефективності галузей тваринництва, розв`язок задач на прикладі тваринницьких підприємств, матеріальні та нематеріальні активи у тваринництві, трудові ресурси та види капіталу.
Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла