Опції зарахування

Оцінка якості води для зрошення, напування тварин, риборозведення та переробної і харчової промисловості.
Спеціальність: 102 Хімія (Екологічна безпека). ОС: PhD. Семестр: 2. ESTS: 5.
Автори: Войтенко Лариса Владиславівна – доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води; Копілевич Володимир Абрамович – професор кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води.
Анотація: Метою вивчення дисципліни є формування у здобувачів професійних знань з питань нормування якості води як засобу виробництва для різних галузей аграрного сектора, рибництва та переробки сільськогосподарської продукції, одержання практичних навичок виконання аналітичних досліджень параметрів якості води та їхнього комплексного оцінювання.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла