Спеціальність: A5 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). ОС: Бакалавр (Ск). Семестр: 3. ЄКТС: 6.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 120. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Мета вивчення дисципліни зумовлена загальними тенденціями глобалізації економіки, розвитку інформаційних і комунікаційних технологій та підвищення ролі факторів культури в забезпеченні конкурентоспроможності країн і організацій. Саме оптимізація крос-культурних відносин стає невід’ємною умовою функціонування сучасної організації. Метою вивчення дисципліни є формування крос-культурного підходу до здійснення професійної діяльності в сучасних умовах глобалізації з метою підвищення ефективності співпраці, а також організації освітнього процесу, ведення переговорів, управління персоналом в мультикультурних компаніях та організаціях. Робоча програма
- Викладач: Чередник Лідія Миколаївна