Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 13. Практичні - 26. Самостійна робота - 81. Підсумковий контроль: Екзамен.

Анотація: Освітня програма "Барна справа і організація роботи сомельє" спрямована на вивчення технологій приготування алкогольних та безалкогольних напоїв, основ барного сервісу, а також професійних навичок сомельє. У курсі розглядаються види напоїв, особливості їх дегустації, зберігання та подачі, принципи організації роботи бару та взаємодії з клієнтами. Особлива увага приділяється розвитку естетичного смаку, знанню винної культури, калькуляції і стандартизації продукції. Дисципліна формує фахові компетенції для роботи у сфері ресторанного бізнесу, барного сервісу та виноробства.

Покликання на силабус Робоча програма

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання