Дизайн об'єктів готельно-ресторанного бізнесу ☑️
Зараз ви переглядаєте цей курс як Гість.
Section outline
-
Висвітлено основні положення з теорії та історії дизайну інтер’єру; окреслено питання стилів в інтер’єрі та їх сучасне використання в дизайні інтер"єру закладів готельного та ресторанного господарства; визначені можливі перспективні напрями розвитку дизайну інтер’єру закладів готельного та ресторанного господарства.
-
2.9 Мб
-
Відкрито з: понеділок, 5 лютого 2024, 00:00Термін виконання: субота, 17 лютого 2024, 23:00
-
4.3 Мб
-
Відкрито з: понеділок, 5 лютого 2024, 00:00Термін виконання: субота, 24 лютого 2024, 23:00
-
3.4 Мб
-
Відкрито з: середа, 21 лютого 2024, 23:00Термін виконання: субота, 2 березня 2024, 23:00
-
4.5 Мб
-
Відкрито з: субота, 24 лютого 2024, 00:00Термін виконання: субота, 9 березня 2024, 23:00
-
5.6 Мб
-
Відкрито з: пʼятниця, 9 лютого 2024, 00:00Термін виконання: субота, 23 березня 2024, 23:00
-
1.9 Мб
-
Відкрито з: середа, 7 лютого 2024, 00:00Термін виконання: субота, 23 березня 2024, 23:00
-
1.2 Мб
-
Відкрито з: понеділок, 5 лютого 2024, 00:00Термін виконання: субота, 23 березня 2024, 23:00
-
Bibo - це незвичайний ресторан французької кухні в Гонконзі, в якому поєднались висока кухня і вуличне мистецтво.
Розташований у колишньому трамвайному депо, в пам"ять про що залишились елементи у дизайні у вигляді труб на стелі на концепції - видають квитки на ресепшені.
Ресторан-галерея сучасного мистецтва, натхнений пристрастю.5.3 Мб -
Відкрито з: субота, 16 березня 2024, 00:58
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла