Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр (Ск). Семестр: 1. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 45; Практичні - 45; Самостійна робота - 30. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: У курсі розглядаються питання існування, зберігання і передачі спадкової інформації, види спадковості та мінливості, закономірності успадкування ознак при статевому розмноженні, закони Г.Менделя, закономірності успадкування ознак при взаємодії алельних та неалельних генів, основні положення хромосомної теорії, закономірності визначення статі, основні закони популяційної генетики, положення імуногенетики, основи генетичної інженерії та біотехнології, спеціальної генетики сільськогосподарських тварин та генетичні основи селекції тварин.
Покликання на силабус Силабус (Тут потрібно надати посилання на Силабус, розміщений на сторінці кафедри).


Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Супрун Ірина Олександрівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.