Опції зарахування

Спеціальність: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа). ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 6.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 120. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: У процесі вивчення курсу розглядаються економічна природа послуг, еволюція та сучасні концепції менеджменту, основи планування, стратегічного управління, організаційної структури, мотивації та контролю в готельно-ресторанних підприємствах.
Покликання на силабус Робоча програма

Автори курсу: Моргулець Оксана Борисівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання