Опції зарахування

Спеціальність: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа); J3 Туризм та рекреація (Туризм). ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ЄКТС: 3.
Розподіл годин: Лекції - 16. Практичні - 14. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Тут напишіть в один абзац анотацію своєї дисципліни.
Покликання на силабус Робоча програма

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання

Text Alignment Text Alignment