Опції зарахування

Спеціальність: 073 Менеджмент (Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 8.
Форма контролю: Залік.
Автор: Шинкарук Лідія Василівна – професор, доктор економічних наук, член-кореспондент НАН України; Дергач Анна Вадимівна – доцент, кандидат наук з державного управління.
Анотація: Виробнича практика магістрів 1-го року навчання спеціальності 073 Менеджмент, спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» є важливим елементом навчальної програми та практичного набуття професійних умінь і навичок. Практика студентів передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні необхідного обсягу практичних знань і умінь відповідно до стандартів освіти. Виробнича практика проводиться на базах практики, які відповідають певним вимогам і спрямована на поглиблення та закріплення набутих в процесі навчання теоретичних знань з основних дисциплін професійного спрямування, отримання особистого досвіду роботи у різних професійних ролях, самовдосконалення у професійній майстерності та розроблення пропозицій щодо впровадження найновіших технологій управління підприємством.

Рік останньої атестації: 2022
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.