Опції зарахування

Спеціальність: 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка с.г. продукції та харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 13. Практичні - 13. Самостійна робота - 94. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Даною дисципліною розглядаються питання технічного забезпечення технологій вирощування рослинницької продукції; призначення, будова, техніко-експлуатаційні показники базових моделей сільськогосподарської техніки та мaшиновикoристання в рoслинництві. Програмою передбачено вивчення, аналіз та використання сучасних світових сільськогосподарських машин, особливості їх застосування для механізації процесів в рослинництві, підготовка машин до роботи та оцінка якості їх роботи.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Теслюк Віктор Васильович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання