Спеціальність: 181
Харчові технології (Технології зберігання, консервування та
переробки м’яса). ОС: Бакалавр. Семестр: 6 (5-8). ECTS: 3 (13).
Лектор: Штонда
Оксана Анатоліївна, к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних
та морепродуктів.
Анотація: Метою вивчення
дисципліни «Технологія м'яса» другої частини є формування у студентів системи
знань щодо видів і властивостей сировини, яку отримують при забої с/г тварин,
основних технологічних процесів її обробки та переробки у харчову та технічну
продукцію, основних технологічних процесів виробництва м’ясних напівфабрикатів,
яєчних продуктів.
- Викладач: Штонда Оксана Анатоліївна
Рік останньої атестації: 2023