Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва. ОС: Доктор
філософії. Семестр: 2. ECTS: 3.
Автор: Прокопенко
Наталія Павлівна - професор кафедри технологій у
птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: У курсі
розглядаються питання сучасних тенденцій розвитку технологій у різних підгалузях
тваринницької галузі (скотарстві, свинарстві, птахівництві, вівчарстві,
козівництві, конярстві, кролівництві, звірівництві, бджільництві та
шовківництві) як в нашій країні, так і за кордоном; аналіз і оцінювання ведення
тваринництва у різних країнах, вивчення світового досвіду тваринництва.
- Викладач: Прокопенко Наталія Павлівна