Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Доктор філософії. Семестр: 2ECTS: 3.
Автор: Прокопенко Наталія Павлівна - професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: У курсі розглядаються питання сучасних тенденцій розвитку технологій у різних підгалузях тваринницької галузі (скотарстві, свинарстві, птахівництві, вівчарстві, козівництві, конярстві, кролівництві, звірівництві, бджільництві та шовківництві) як в нашій країні, так і за кордоном; аналіз і оцінювання ведення тваринництва у різних країнах, вивчення світового досвіду тваринництва.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла