Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва. ОС: Доктор
філософії. Семестр: 2. ECTS: 5.
Викладачі: Прокопенко
Наталія Павлівна - професор кафедри технологій у
птахівництві, свинарстві та вівчарстві, Туринський
Василь Михайлович – професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві
та вівчарстві.
Анотація: У курсі
розглядаються питання оптимізації технологій у різних підгалузях тваринницької галузі
(скотарстві, свинарстві, птахівництві, вівчарстві, козівництві, конярстві,
кролівництві, звірівництві, бджільництві та шовківництві); їх розвиток,
впровадження, поширення.
П22
- Викладач: Прокопенко Наталія Павлівна
- Викладач: Туринський Василь Михайлович