Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Доктор філософії. Семестр: 2. ECTS: 5.
Викладачі: Прокопенко Наталія Павлівна - професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, Туринський Василь Михайлович – професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: У курсі розглядаються питання оптимізації технологій у різних підгалузях тваринницької галузі (скотарстві, свинарстві, птахівництві, вівчарстві, козівництві, конярстві, кролівництві, звірівництві, бджільництві та шовківництві); їх розвиток, впровадження, поширення.
П22


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла