Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 6.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 120. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Дисципліна «Упрaвління якiстю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» відноситься до циклу професійних дисциплін, та присвячена детальному розглядаються проблеми упрaвління якiстю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції, що виробляється підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. Метою курсу є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо організаційних, нормативно-правових питань упрaвління якiстю, створення і впровадження систем упрaвління якiстю (СУЯ), принципів ефективного їх функціонування, методів контролю та оцінювання рівня якості, уміння й навичок застосування загальнотеоретичних засад для розв’язання конкретних завдань щодо контролю, забезпечення, підвищення та упрaвління якiстю послуг в готелях і ресторанах. Здобувачі вищої освіти навчаються системно підходити до аналізу діяльності закладів готельного і ресторанного господарства, розвивають навички розв’язання проблем підвищення якості.
- Викладач: Сердюк Марина Єгорівна