Опції зарахування

Спеціальність: 229 Громадське здоров’я. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ECTS: 4.
Автор: Менчинська Аліна Анатоліївна - доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Курс призначений для отримання знань про основні нутрієнти в харчових продуктах, що забезпечують якість харчової продукції, формування сучасних наукових уявлень про харчування людини, стан якого є одним з важливіших факторів, що визнає здоров’я нації. Такі знання є необхідною умовою для формування навичок направленого регулювання процесів, які забезпечують якісні характеристики харчових систем.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання