Спеціальність: 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка с.г. продукції та харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30, Практичні - 30, Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен
Анотація: Курс "Процеси і апарати харчових виробництв" призначений для вивчення основ теорії та методів розрахунку типових процесів і апаратів харчової технології. Зміст курсу дисципліни є науковою базою технологічних процесів, на якій можуть створюватись нові технології та апаратура. Вивчення наукових основ процесів і апаратів відіграє значну роль у формуванні професійних знань майбутніх фахівців харчової і переробної промисловості.
- Викладач: Профіль користувача: Жеплінська Марія Михайлівна
Доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
- Викладач: Жеплінська Марія Михайлівна