Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології.  ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Технологія продукції рестoранного господарства є дисципліною вибіркової складової навчального плану. Дисципліна формує у студентів наукові підходи до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виробництва і реалізації різноманітних видів кулінарної продукції та кондитерської продукції, здобуття навичок і вмінь пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів рестoранного господарства в умовах сучасності.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Іванюта Анастасія Олександрівна; Очколяс Олена Миколаївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2