Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Технологія продукції рестoранного господарства є дисципліною вибіркової складової навчального плану. Дисципліна формує у студентів наукові підходи до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виробництва і реалізації різноманітних видів кулінарної продукції та кондитерської продукції, здобуття навичок і вмінь пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів рестoранного господарства в умовах сучасності. Силабус
- Викладач: Іванюта Анастасія Олександрівна
- Викладач: Очколяс Олена Миколаївна